Niejednokrotnie pytacie mnie na targu jak przyrządzić daną rybę? Zawsze odpowiadam: pieprz i sól i będzie Pani zadowolona

To produkt idealny na szybki obiad, to wspomnienie wakacji, to zapach morza i miejsca w którym piłeś ulubioną kawę patrząc na fale!
Dzisiaj akurat dostałem pietruszkę a nie lubię jak się coś marnuje!


Na obiad Dorada natarta oliwą, pieprzem, solą. Nie miałem papieru do pieczenia więc zrobiłem prześcieradło z pietruchy!
W środku gałązka rozmarynu, trochę cytrusów, trochę pietruszki…
Czy wyjdzie dobre? Już teraz wiem ze tak! Dlaczego? Bo ryba to produkt/ dar morza który zawsze wychodzi

Jako dodatek - jak widać - grillowane warzywa.
Ile to piec? 30 min i będzie dobre!

Pamiętajcie - najważniejsze to mieć zawsze dobrą rybę

Przypominam iż okienko zakupowe trwa przez weekend - Przyjedziemy do domu

P.S Ryba to szybkie danie wiec zazwyczaj powyżej 30 minut nie robi różnicy aż do przyjazdu straży pożarnej

