Duck Breast Fillet (Magret de Canard) 300-400g – Węgierska kaczka premium

Ekskluzywne filety z piersi kaczki Magret de Canard, pochodzące z Węgier, znane z bogatego smaku, soczystej tekstury i wyjątkowej marmurkowej struktury tłuszczu. Magret de Canard to specjalne cięcie z kaczek hodowanych na foie gras, co nadaje mięsu wyjątkową delikatność i głębię smaku. Idealne do smażenia, pieczenia oraz sous-vide, doskonałe do dań gourmet.
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: Dostawa w piątek zgodnie z licznikiem u góry!
Duck Legs 250g+ (Canard/Male) – Francuska kaczka premium

Wyśmienite udka kaczki pochodzące z Francji, znane z wyjątkowej soczystości, intensywnego smaku i delikatnej struktury mięsa. Kaczki hodowane w systemie free-range (wolnego wybiegu) zgodnie z filozofią Nature & Respect, co gwarantuje najwyższą jakość i autentyczny smak. Doskonałe do konfiturowania, pieczenia, grillowania oraz wolnego gotowania.
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: Dostawa w piątek zgodnie z licznikiem u góry!
W ofercie mamy również świeże mięso wysokiej jakości! Dlaczego mięso? Wywodzimy się z Targu Ekosfera Stara Piekarnia w Krakowie. Stoisko obok maestro Paweł Kitner sprzedaje wysokiej jakości mięso i wyroby masarskie. Skoro nasze produkty wysyłamy zabezpieczone termicznie padł temat dołożenia do oferty jego produktów. Z czystym sumieniem kapitan Konrad się zgodził ponieważ doskonale wie i jest przekonany iż mięso z Masarni Smakosz sprosta oczekiwaniom naszych wymagających klientów. Tym samym możecie złożyć zamówienie w jednym miejscu!
Zapraszamy do zakupów!